Administrasjon

Gunvor Krognes

Stilling: Daglig leder
gunvor.krognes@ringvalskogen-barnehage.no

Gunvor begynte å jobbe i Ringvålskogen barnehage i August 2014. Hun ble utdannet førskolelærer ved Dronning Maud i 1998. Har jobbet som pedagogisk leder fra 1998-2014. Har etterutdanning i pedagogisk veiledning i 2005.

Kjøkkenansvarlig

Anne Ovesen

Stilling: Kjøkkenassistent

Anne begynte å jobbe ved Ringvålskogen barnehage i 2014. Hun jobber som kjøkkenansvarlig hver tirsdag, onsdag og fredag. Har erfaring med jobb i kantine siden 1995.

Skogstua

Stilling: Annet

Vegard begynte å jobbe som utepedagog ved Ringvålskogen barnehage i 2010. Han kommer fra Leinstrand og er lokalkjent i området. Han har barnehageåret 2020-2021 10% vaktmester stilling.

Lina Marie Torvik

Stilling: Assistent

Lina er vikar gjennom Pedagogisk vikarbyrå og jobber fra 1. Januar 2020 onsdag og fredag på trollungene. Mandager på skogstua. Hun har bachelor i psykologi og samfunn og idrettsfag fra NTNU. Spiller aktivt håndball, som er en stor interesse.

Lillian Botnan

Stilling: Pedagogisk leder

Lillian begynte å jobbe som pedagogisk leder ved Ringvålskogen barnehage august 2014. Hun ble utdannet førskolelærer ved Dronning Maud i 1993. Har 9 års erfaring med å drive familiebarnehage.

Trine Aas

Stilling: Pedagogisk leder

Ansatt fra August 2016. Trine er utdannet førskolelærer fra Dronning Maud og kommer fra Tydal. Har bachelor i kroppsøving fra HiNT. Friluftsliv er en stor interesse. Hun har permisjon svangerskapspermisjon frem til Mars 2022.

Peter Aleksander Olaussen

Stilling: Pedagogisk leder

Ble ferdig utdannet ved Dronning Maud høyskole for førskolelærerutdanning våren 2019. Fordypning i natur og friluftsliv.

Roy Andre Wahl

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Roy begynte å jobbe i Ringvålskogen barnehage i 2008. Han ble utdannet barne- og ungdomsarbeider i 1997. Har gått kokkeskole og tidligere jobbet som kokk.

Camilla Rein

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Camilla begynte å jobbe ved Ringvålskogen barnehage i 2008. Hun har Bachelor i pedagogikk fra 2009 og er spesielt glad i jakt, fiske og friluftsliv.

Kristin Jobotn

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har vært ansatt siden Mars 2014.

Småtroll

Beate Ness

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte å jobbe som pedagogisk leder i Ringvålskogen i 2011.Ble utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk i 2010. Beate har etterutdanning i pedagogisk veiledning for øvingslærere. Hun har svangerskapspermisjon dette barnehageåret og frem til Okt 2021.

Ola Saltrø

Stilling: Pedagogisk leder

Ola er nyutdannet ved Dronning Maud 2020.

Stine Mari Moen

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet ved Dronning Maud 2017. Har jobbet i barnehagen siden august 2017. Glad i å være ute og på fjellturer. Aktiv med revy.

Hanne Hveding

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hanne begynte å jobbe som assistent ved Ringvålskogen barnehage august 2012. Hun har erfaring fra barne- og ungdomsarbeiderstudiet og tok fagprøven 2017.

Inger Lise Vold

Trollunger

Lina Marie Torvik

Stilling: Assistent

Stig Eikje

Stilling: Pedagogisk leder

Stig begynte å jobbe som pedagogisk leder ved Ringvålskogen barnehage i 2012. Han er utdannet lærer med videreutdanning innen barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk.

Renate Jensen

Stilling: Pedagogisk leder

Renate begynte å jobbe som pedagogisk leder ved Ringvålskogen barnehage i 2007. Hun ble utdannet førskolelærer med fordypning i musikk i 2005.

Tina Nissen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tina har jobbet flere år i barnehagen og ble utdannet barne- og ungdomsarbeider i 2017.

Nina Moen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Nina begynte å jobbe som assistent ved Ringvålskogen barnehage i 2010. Hun ble utdannet omsorgsarbeider i 2008. Har også erfaring med å jobbe med barn med spesielle behov.

Utepedagog